Sant Jordi

dijous, 23 d’abril del 2020

Bon dia guapetones i guapetonas! 😊

Avui és un dia molt especial. Un dia en el que la Lorena i jo haguéssim volgut fer activitats conjuntes a Cicle Inicial per celebrar el dia de la rosa i el llibre. Així és, avui és Sant Jordi i per això us hem volgut preparar una sorpresa.

Com ja sabeu, en aquest dia tan bonic les persones es regalen roses i llibres. És per això que nosaltres us hem volgut fer un regal.
Tots coneixeu la llegenda de Sant Jordi, però que passaria si en comptes que un cavaller lluités contra el drac fos una cavalleressa l’encarregada de salvar el poble de Montblanc?
Per saber què passa haureu de veure el següent vídeo que us hem preparat! Esperem que us agradi molt!


A més, us deixem un recull d’activitats relacionades amb Sant Jordi perquè pugueu fer a casa. Només heu de clicar en el següent enllaç per poder accedir a les activitats. Trobareu des de dibuixos per pintar, sopa de lletres i punts de llibre.


Per últim, us animem a fer una activitat conjunta amb aquells membres de la família que s’engresquin a fer-ho amb vosaltres. Es tracta de fer-vos una foto representant als personatges de la llegenda de Sant Jordi. També podeu fer servir ninos que tingueu per casa. 
Nosaltres ja ho hem fet i aquest ha estat el resultat! Què us sembla?







Esperem rebre les vostres.
Un petó i una abraçada gegant!

FELIÇ SANT JORDI!!!🌷📖

Inés i Lorena